dilluns, 17 de juny del 2024

Exhibició d'Acroioga

Avui l'alumnat de quart han fet una classe d'educació física una mica especial: han pogut assitir a una exhibició d'ACROIOGA realitzada per la tutora de 4t A, l'Anna i el seu amic, Nazar. 

Ambdós aficcionats a aquesta disciplina esportiva, han explicat a l'alumnat de forma molt didàctica quins són, per ells, els 4 fonaments de l'acroioga: SEGURETAT, COMUNICACIÓ, CONFIANÇA i DIVERSIÓL'alumnat ha pogut verificar que aquests fonaments també formen part de l'acroesport que havien treballat des de l'àrea d'educació física. 



També han donat consells per evitar lesionar-nos quan fem acroesport o acroioga i han insistit en la importància del rol del cuidador/a. De la mateixa manera que a l'acroesport hi han rols, els de l'acroioga són: volador/a (flyer), base i cuidador/a (spotter). Els 3 són igual d'importants❗


Llavors han mostrat 5 figures bàsiques de l'acroioga: l'ocell, el tron, la balena, el sofà i una invertida. Per fer-ho més divertit, han proposat un repte a l'alumnat: ens havíem de fixar molt bé en quines figures de les que ens han mostrat, sortien a la coreografia final (flow). L'alumnat les ha identificades a la perfecció! 😊


Tant l'Anna com en Nazar han destacat l'actitud de l'alumnat, que han seguit amb interès les explicacions i han après que la diversió és fruit de generar-nos seguretat i confiança!
 
Ens ha agradat molt! Moltes gràcies Anna i Nazar per ensenyar-nos aquesta disciplina esportiva i per la vostra generositat.