dilluns, 23 d’octubre del 2023

Sortida a Pontós

 Avui les nenes i els nens de quart hem anat a Pontós, a la casa de colònies Can Oliver , a fer uns tallers en relació al projecte que estem treballant aquest trimestre: la  Prehistòria. Ens hem posat a la pell dels habitants del Paleolític i hem muntat un campament amb troncs i herbes del bosc. També hem fet una llàntia amb fang i greix per poder pintar les pintures rupestres, fent servir terres de diferents colors a la nostra cova i hem intentat llançar fletxes amb arc, tal com feien ells per caçar. Afortunadament per a nosaltres, hem pogut gaudir d'un dinar deliciós que ens han donat els cuiners de la casa de colònies, sense necessitat de caçar res. Després de dinar hem tingut una estona de joc lliure. Ens ho hem passat pipa! Si ens voleu veure en acció aquí teniu quatre fotos...



divendres, 20 d’octubre del 2023

Treballem la carta

Les nenes i els nens de quart estem treballant l'estructura de la carta. Avui, l'Anna i en Francesc ens han donat una carta retallada,per tal d'ordenar-la i indicar-ne les parts tant de la carta com del seu sobre corresponent. Ha estat una activitat engrescadora i tots estem d'acord que ja estem preparats per escriure unes cartes que adreçarem a la nostra directora, la Sandra, per tal de millorar l'escola entre tots.



dimarts, 17 d’octubre del 2023

VOTEM! (5è)

 CONSELL CIUTADÀ D'INFANTS

Avui hem fet l'elecció dels consellers i conselleres que representaran la nostra escola, durant aquest curs i el que ve, davant el Consell Ciutadà d'Infants de Figueres.

Pel que fa a l'elecció, hi ha tres elements que hem tingut en compte:

1- Ens hem informat sobre què és el Consell i què suposa formar-ne part. Per a fer-ho, els actuals consellers de 6è ens han vingut a visitar i ens han explicat un munt de coses.
2- Cadascú ha pres la decisió sobre si volia ser conseller o consellera de manera lliure, sense pressions i sabent què comportarà.
3- Cadascú ha decidit qui volia que el representés, és a dir, a qui votar.

Finalment, després d'haver fet les votacions d'una manera democràtica, les elegides han estat:

5èB: Noa Zaragoza
5èASary Zaragoza

Segur que faran molta feina durant el mandat!